Compunere: Școala mea

Am plăcerea să vă fac cunoștință cu școala mea: “Spiridușii isteți”. Este o școală mare, din cărămidă roșie și se aflată pe o insula unde întotdeauna este cald. Ca să intri trebuie să fii un copil foarte curios.

Într-o clasă sunt maxim patru elevi, obligatoriu două fete și doi băieți. Atât manualele cât și tabla sunt electronice. Teme nu există, deoarece toată ziua ți-o petreci la școală, iar acasă mergi o dată pe trimestru pentru că locuiești la internat. Fiecare elev alege, la începutul zilei, ce obiecte să studieze în ziua respectivă dar, obligatoriu, ziua următoare merge la altă materie.

Școala funcționează după reguli stricte, cum ar fi:
-nu se vorbește neîntrebat;
-nu se vorbește urât;
-fără agresiuni;
-fără telefoane de acasă etc.

Cel mai mult îmi place în laboratorul de Astronomie. Aici ai posibilitatea să vezi roci de pe alte planete și din alte sisteme solare, iar tavanul este lentila unui telescop prin care, întotdeauna, poți vedea spațiul.
Ca să nu te plictisești poți merge în laboratorul de Anatomie. Acesta are forma corpului omenesc. Arterele și venele sunt tuneluri prin care circuli cu submarinul unde intestinele sunt veritabile labirinturi. Poți merge de la un organ la altul și întelegi astfel cum funcționează acestea.

Nu are cum să nu îți placă în Școala “Spiridușii isteți”! Aici totul se învață cu plăcere și voie bună. Vă aștept să fim colegi!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.