REGULAMENTUL CONCURSULUI ECHI-GAL

Concursul naţional Echi-GAL prin cooperare şi competiţie

Ediţia a VI-a

 

1.      Data şi ora:  JOI 28 IANUARIE  2010, orele  11;

2.      Locul desfăşurării concursului: la nivelul şcolilor;

3.      Condiţii de organizare: se constituie comisie de concurs la minimum 50 de elevi proveniţi  din aceeaşi şcoală sau din şcoli diferite.

4.      Participanţi: elevii claselor 1-6;

5.      Obiectivul: promovarea învăţării matematicii prin cooperare şi competiţie, cu ajutorul revistei Echi-GAL. Matematică pentru toţi.

6.      Forme de desfăşurare: individual sau în echipe de 3 elevi.

a.      Individual, la una din cele trei probe: 1. Matematica; 2. Literatură;  3. Artă plastică.

b.      Simultan, la toate probele, în echipe de 3 elevi, proveniţi din aceeaşi clasă sau clase paralele (matematicianul, pictorul, scriitorul).

7.      Bibliografia: Revista Echi-GAL. Matematică pentru toţi, numerele 10 şi 11.

8.      Premii: Premii în obiecte şi diplome pentru elevi, diplome pentru cadrele didactice şi directorii de şcoli.

9.      Perioada de înscriere la concurs este 14-20 ianuarie 2010. Coordonatorii şcolari ai concursului, desemnaţi de conducerile şcolilor, vor expedia formatul electronic al tabelelor cu participanţii pe adresa şi vor depune la bancă  taxa  de participare.  

10.  Desfăşurarea concursului:

v     ora 10,30 Deschiderea plicului cu subiectele în faţa comisiei de concurs şi a cel puţin 3 elevi din clase diferite;

v     ora 10,45 Intrarea elevilor în săli, distribuirea  formularelor de concurs, completarea datelor personale ale elevilor şi secretizarea lucrărilor;

v     orele 11 Rezolvarea probelor ( 90 minute de lucru efectiv);

v     orele 12,30 – 14 Expediarea lucrărilor pe adresa comisiei centrale: Şcoala Nr. 13 Ştefan cel Mare Galaţi, Ţiglina II, Str. Constructorilor nr. 9, Cod 800 365, cu menţiunea,  Echi-GAL prin cooperare şi competiţie. Ediţia a VI-a. 

11.  Materiale necesare: formularele de concurs pentru matematică, coli dictando obişnuite pentru literatură, iar pentru artă plastică, bloc desen A4,  acuarele, guaşe, tempera, creioane colorate, carioca etc.

12.  Taxa de participare este de 12 lei şi se depune în contul RO 56 RZBR 00000 6000 63 97 990, deschis la RAIFFEISEN BANK SUCURSALA GALAŢI.

13.  Relaţii suplimentare: 0722/ 440 952; 0236/452 072; ;

 

 

Notă: 

v     Începând cu această ediţie concursul se va desfăşura doar individual sau în echipe de 3 elevi. Concursul nu se mai organizează în perechi!

v     Toate lucrările se secretizează, se ştampilează şi se semnează (inclusiv probele de literatură şi cele de artă plastică).

v     Dacă se vor identifica indicii de fraudare, comisia centrală îşi rezervă dreptul de a anula concursul respectivei şcoli.

v     Lucrările care nu fac dovada că au fost expediate în intervalul orar precizat de regulament nu vor intra în concurs!

 

Sloganul concursului: „Matematică prin cooperare şi competiţie”!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 răspunsuri la „REGULAMENTUL CONCURSULUI ECHI-GAL”

  1. As dori rezultatele de la concursul Echi-Gal 2010 de la matematica pentru clasa a 2 a de la scoala nr.12 „MIRON COSTIN”. Va multumesc.